Yükleniyor...

Gizlilik Politikası

Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni Sözleşmesi enyakinservis.net.tr olarak kişisel bilgilerinizi korumanın çok önemli olduğunu ve bunların gizliliğine saygı duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz. “Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni” ile bizimle paylaştığınız kişisel bilgilerinizi nasıl kullandığımızı ve koruduğumuzu açıklamak için hazırladık. Bu Politikaenyakinservis.net.tr ve hizmetlerimizi kullanan, ayrıca alışveriş yapan tüm kullanıcılar ile bize verilen tüm bilgiler için geçerlidir. Alışveriş gerçekleştirmek ve/veya üye olmak suretiyle, “Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni Sözleşmesi” hükümlerini okuduğunuzu, incelediğinizi ve içeriğini aynen kabul etmiş sayılacağınızı önemle belirtiriz. Web sitemizi ve hizmetlerimizi kullanmak ve/veya alışveriş yapmak suretiyle işbu “Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni Sözleşmesi”’nde belirtilen kuralları kabul etmektesiniz. Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni Amacı Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası; a) İstanbul Teknik Servis alışveriş platformu olanenyakinservis.net.tr'un ne tür kişisel veriler topladığını, b) Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını, c)enyakinservis.net.tr'un kişisel verilerinizi kimlerle paylaşabileceğini, d)enyakinservis.net.tr'un işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğinizi, e) Elektronik ticari ileti alma konusundaki olumlu veya olumsuz tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi açıklamaktadır. İşlenen Kişisel Verileriniz ve Kişisel Veri İşleme Amacı ve Dayanağı enyakinservis.net.tr, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere, ilgili mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüğü ve hizmet standartları çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmeyi, size daha iyi hizmet verilebilmesini ve istatistiki çalışmalar yapılabilmesini sağlayacak kişisel verilerinizi (ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, sabit telefon numarası, e-posta, cinsiyet, adres, ip adresi, sosyal medya hesaplarıyla bağlanılması durumunda üyenin o kanallar aracılığıyla paylaşılmasına onay verdiği bilgiler de dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla kullanıcıyı doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi) sizlerden talep etmektedir. Bu kişisel verilerenyakinservis.net.tr hizmetlerinden yararlanabilmeniz adına, açık rızanıza istinaden, işbu Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır. Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız İşlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işleme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmek, güncellemek ve/veya silmek, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etmek amacıyla,enyakinservis.net.tr web sitesi, mobil uygulaması ve mobil sitesi içindeki iletişim adreslerinden bizimle iletişime geçip, güncelleme ve/veya silme gibi işlemleri iletebilirsiniz. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu madde 11 uyarınca sahip olduğunuz diğer haklar saklıdır. Kişisel Veri Saklama Süresi 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Çerez (Cookie) Kullanımı enyakinservis.net.tr, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek, ziyaretçilerini ve üyelerini üyelik ve alışveriş platformunun faydalarından istifade ettirmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, işbu Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek, üçüncü kişilerle paylaşacak ve güvenli olarak saklayacaktır. Gezinme bilgilerinizi toplama amacıyla kullandığımız çerezler (cookie) hakkında bilgi,enyakinservis.net.tr web sitesine/mobil sitesine ilk defa giriş yaptığınızda veya mobil uygulamasını telefonunuza veya tabletinize yüklediğinizde “açılır pencere (pop-up ekran)” ile verilecektir. Çerezler,enyakinservis.net.tr web Sitesini ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamayı cep telefonunuza yüklediğinizde veya mobil sitesi’nden bağlandığınızda, internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayarınız, cep telefonunuz veya tabletinizde saklanan küçük bilgi parçacıklarını içeren metin dosyalarıdır. enyakinservis.net.tr, size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web sitesinin veya mobil uygulamanın içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya site üzerindeki üyelik kullanım geçmişinizi izlemektedir.enyakinservis.net.tr, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma yalnızca işbu Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam dahilinde kalacaktır. a) Çerez Çeşitleri enyakinservis.net.tr, web sitesinde, mobil uygulamasında ve mobil sitesinde oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanmaktadır. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun bir süre kalır. İnternet tarayıcınızın "yardım" dosyasında verilen talimatları izleyerek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz. Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini reddederseniz, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz, fakat web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir. b)enyakinservis.net.tr Çerezleri Nasıl Kullanılmaktadır i. Yaptığınız tercihleri hatırlamak ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi kullanımınızı kişiselleştirmek için kullanır. ii. Parolanızı kaydeden ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri, iii. Web sitesine/mobil uygulamaya/mobil sitesine daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir, iv.enyakinservis.net.tr’ye nereden bağlandığınız, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini nasıl kullandığınızın izlenmesi dahil olmak üzere; web sitesini/mobil uygulamayı/mobil siteyi nasıl kullandığınızı belirlemek için kullanır, v. İlgi alanlarınıza ve size daha uygun içerik ve reklamları sunmak için, diğer bir ifade ile hedeflenmiş reklam/tanıtım amacıyla kullanır. Bu şekilde,enyakinservis.net.tr web sitesini, mobil uygulamasını veya mobil sitesini kullandığınızda size daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar ve daha önceden istemediğinizi belirttiğiniz içerik veya fırsatları bir daha sunmaz.enyakinservis.net.tr, çerezler yoluyla elde edilen bilgileri üyelerimizden topladığımız kişisel verilerle eşleştirir. c)enyakinservis.net.tr üçüncü taraf çerezlerini reklam ve yeniden hedefleme için nasıl kullanmaktadır? enyakinservis.net.tr çerezleri ayrıca; arama motorlarını,enyakinservis.net.tr web sitesini, mobil uygulamasını veya mobil sitesi ve/veyaenyakinservis.net.tr'un reklam verdiği web sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek için “reklam teknolojisini” devreye sokmak amacıyla kullanabilir. Reklam teknolojisi, size özel reklamlar sunabilmek için web sitesine/mobil uygulamaya/mobil sitesine veenyakinservis.net.tr'un reklam verdiği web sitelerine/mobil/mobil sitesi uygulamalarına yaptığınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Bu reklamları sunarken,enyakinservis.net.tr'un sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza benzersiz bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir.enyakinservis.net.tr'un web sitesi/mobil uygulaması/mobil sitesi ayrıca; Google, Inc. ("Google") tarafından sağlanan bir web analizi hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, çerezleri ziyaretçilerin web sitesini/mobil uygulamayı/mobi sitesini nasıl kullandıklarını analiz etmek amacıyla kullanır. Bu web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini kullanımınızla ilgili bilgiler (IP adresiniz dahil) Google'a aktarılarak Google tarafından ABD'deki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini kullanımınızı değerlendirmek,enyakinservis.net.tr web sitesi/mobil uygulama/mobil site faaliyetini derlemek ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktır. Fakat IP adresinizi Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz:http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect Bunun yanı sıra sizler için ilginizi çekebilecek reklamları size sunabilmek amacıyla, Facebook ile de özel hedef kitle oluşturmak amacıyla, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ni kabul etmekle,enyakinservis.net.tr ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizden e-posta adresiniz Facebook ile paylaşılmaktadır. e-posta adresinizi Facebook'a yüklemeden ve iletmeden önce, hash yöntemiyle Facebook tarafından yerel olarak sistemimizde şifrelenir. Facebook ile paylaşılan Hash Yöntemiyle Şifrelenen e-posta adresiniz, yalnızca eşleştirme işlemi için kullanılacaktır. Üçüncü taraflarla veya diğer reklam verenlerle paylaşılmaz ve eşleştirme işlemi tamamlandıktan sonra mümkün olan en kısa sürede Facebook sistemlerinden silinirler. Facebook, (a) kişisel veriniz Facebook sistemlerinde bulunduğu sürece verilerin güvenliğini ve bütünlüğünü korumak ve (b) Facebook sistemlerinde bulunan kişisel verinize yanlışlıkla veya yetkisiz olarak erişilmesine ve verinizin yanlışlıkla veya yetkisiz olarak kullanılmasına, değiştirilmesine veya ifşa edilmesine karşı korumak için geliştirilen teknik ve fiziksel güvenlik önlemlerini de içerecek şekilde, özel hedef kitlenizi ("özel hedef kitleniz") oluşturan Hash Yöntemiyle Şifrelenen Verilerin ve Facebook Kullanıcı Kimliği koleksiyonunun gizliliğini ve güvenliğini sağlayacaktır. Ayrıca, izniniz olmadan veya yasalar gerektirmediği sürece, Facebook üçüncü taraflara veya diğer reklam verenlere özel hedef kitleniz için erişim veya bilgi vermez, özel hedef kitle bilgilerinizi kullanıcılarımız hakkındaki bilgilere eklemez veya ilgi alanına dayalı profiller oluşturmaz ya da özel hedef kitlenizi size hizmet sunmanın haricinde kullanmaz. Facebook özel hedef kitleler koşulları için https://www.facebook.com/ads/manage/customaudiences/tos.php?_=_ adresini, Facebook Gizlilik İlkeleri için https://www.facebook.com/privacy/explanation adresini ziyaret edebilirsiniz. Kişisel ve/veya Özel Nitelikli Kişisel Verilere Dair Açık Onay Internet sitemizden alışveriş gerçekleştiren ve/veya üye olan kişiler, "Gizlilik Sözleşmesi"nin üzerine “tik” atmak sureti ile kişisel veya özel nitelikli kişisel verilerinin alınmasına, işlenmesine yasal düzenlenmenin öngördüğü kapsamda izin vermiş olurlar. Kişisel veriler bakımından gerekli izinler verilmediği takdirde, Site'de bazı özelliklerin kullanım dışı kalabileceği, hizmetin kısmen veya tamamen sunulamayacağı, başka bir anlatımla alışveriş işleminin yapılamayabileceği önemle dikkate alınmalıdır. Zira, istinasi durumlar saklı kalmak kaydı ile, alışveriş gerçekleştirilebilmesi için kişisel verilerin temin edilmesinin, işlenmesinin ve aktarımının gerekli olduğu göz ardı edilmemelidir. Kişisel verilerin temin edilmesine, işlenmesine ve/veya aktarıma dair gerekli onayın verilmemesi nedeni ile alışveriş yapılamamasından dolayıenyakinservis.net.tr hiçbir sorumluluk kabul etmemekte ve hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı İstanbul Teknik Servis,enyakinservis.net.tr ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve İstanbul Teknik Servis’nin yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla (suçla mücadele ve devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere İstanbul Teknik Servis’nin yasal veya idari olarak bildirim veya bilgi verme yükümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir. Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Önlemler enyakinservis.net.tr, Kişisel verilerin korunması, kişisel verilere yetkisiz erişim veya bu bilgilerin kaybı, hatalı kullanımı, ifşa edilmesi, değiştirilmesi veya imha edilmesine karşı korumak için gerekli önlemleri almaktadır. İstanbul Teknik Servis kişisel verileri depolarken güvenlik duvarları ve Güvenli Soket Katmanı (SSL) şifrelemesi gibi genel kabul görmüş güvenlik teknolojisi standartlarını kullanmaktadır. İstanbul Teknik Servis, kişisel verilerinizi gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. İstanbul Teknik Servis gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, İstanbul Teknik Servis bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir ve gerekli önlemleri alır. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nde Yapılacak Değişiklikler İstanbul Teknik Servis, işbu Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni’nde her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni’nin “www.enyakinservis.net.tr” sitesine konulmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır. İşbu Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni’ndeki değişikliklerden haberdar olmanız için, siz üyelerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Kullanıcılar, Üyelik/Kişisel bilgilerini ve iletişim tercihlerini her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirler. Bu konudaki taleplerinizi info@enyakinservis.net.tr e-posta adresine e-posta göndererek iletebilirsiniz. Talebiniz 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek, talebinizin sonucu ile ilgili olarak size yazılı şekilde bilgi verilecektir. Bunun yanında, kullanıcılar, “Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni” ile ilgili her türlü taleplerini de info@enyakinservis.net.tr e-posta adresine e-posta göndererek iletebilirler. Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme ve İcra Daireleri İşbu Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve İletişim İzni’nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir. Web Sözleşmesi Bu web site İstanbul Teknik Servis firmasınn bir alt kuruluşudur. Teknik servisimiz özel bir kuruluş olup markalardan bağımsız özel kombi, klima ve beyaz eşya servisi olarak mûşterilerine 7/24 hizmet vermektedir. Web sitemizde yer alan markaların yetkili servisi ya da yetkili bayisi değildir ve hiçbir bağlılığı yada yetkili servis ilişkisi bulunmamaktadır. Bu markalar ve logolar tescilli olup ilgili firmaya aittir. Başka bir deyişle ilgili markalardan ve logolardan bağımsız olarak garantisi olmayan ürünlere müşteri talebi doğrultusunda hizmet veren ÖZEL TEKNİK SERVİSTİR. Bu web sitemizde sunulan hizmetlerden yararlanmak isteyenler bu web sitemizin kuruluşunun ÖZEL SERVİS OLDUĞUNU MARKALARDAN BAĞIMSIZ OLDUĞUNU KABUL ETMEKTEDİRLER. Bu web sitesinin, markalann korunması hakkında Kanun Hükmündeki 12.maddeye uygun olarak hizmet sunmaktadır. İlgili madde; 56 sayılı KHK’nın 12. maddesinde, dürüstçe ve ticari veya sınaî konularıylailgili olarak kullanılmaları şartı ile üçüncü kişilerin; ad ve adresini, mal veyahizmetlerle ilgili cins, kalite, miktar, kullanım amacı, değer, coğrafi kaynak, üretimveya sunuluş zamanı veya diğer niteliklere ilişkin açıklamaların kullanılmasının,marka hakkı sahibi tarafından engellenemeyeceği hususu düzenlenmiştir. Örneğin; spor aletlerinde kullanmak üzere marka olarak “Dinç” sözcüğünü tescil ettiren kişi, bir başka kişinin ürettiği spor aletlerinin üzerine “bu alet sizi dinç tutar” şeklinde slogan yazmasını engelleyemez. Çünkü burada “dinç” kelimesi bir açıklama şeklinde kullanılmıştır. Ancak bu kişireklâm sloganında yer alan “dinç” sözcüğünü marka sahibinin markasındaki “Dinç” sözcüğüne benzerşekilde yazması, aynı renk kompozisyonu içinde kullanması hâlinde marka hakkına tecavüz meydana gelir. Bkz. ARKAN, Marka Hukuku, C. II, s. 132; NOYAN, Erdal: Marka Hukuku, Ankara 2006, S.548-549 Bu web sitede sunulan hizmetlerden yararlanmayı talep eden kişiler işbu “Hizmet ve Kullanıcı Sözleşmesinde yer alan hüküm ve şartların tamamını aynen kabul eder. Bu internet sitesini kullanan veya bu web site tarafından sunulan hizmetlerden yararlanmayı talep eden kişiler, işbu “Hizmet Alan Sözleşmesinde yer alan hüküm ve şartlara ve bu web sitesindeki diğer talimatlara bağlı kalmayı taahhüt eder. Hizmet Alanların burada yer alan şartlan kabul etmemesi halinde, bu internet sitesine erişmemeleri ve kullanmamaları ve kullanmaya başlamış olmaları halinde kullanımlarını derhal durdurmaları gerekmektedir. İstanbul Teknik Servis işbu “Hizmet ve Kullanıcı Sözleşmesi” ve bu web sitemizdeki diğer talimatlarda dilediği zaman dilediği değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Söz konusu değişiklikler işbu sitede yayınlandıkları tarihlerden itibaren geçerli ve bağlayıcı olacaktır. Değişiklikleri takip etmek Hizmet Alanın sorumluluğundadır. Bu site değişiklikleri Hizmet Alanlara ayrıca bildirme yükümlülüğü yoktur. Hizmet Alanlar, bu web sitesinin hizmetlerinden yararlanmaya devam etmekle bu değişiklikleri peşinen kabul etmiş sayılır. 1.) TARAFLAR 152.) Nene Hatun Mah. 163 Sok. No:2 Esenler / İstanbul adresinde kurulmuş olan bu web sitesi domain hakkını elinde bulunduran bu firma ( Bundan sonra “Hizmet Sunan* olarak anılacaktır.) İle Hizmetten Yararlanabilecek, Medeni hakları kullanmaya ehil gerçek veya tüzel kişiler arasında ( bundan sonra “Hizmet Alan” olarak anılacaktır.)akdedimiş sayılacaktır. 2.) SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme; Bazı bilgilerin ve hizmetlerin sağlanması amacıyla Hizmet Sunan’ın teknik servisi tarafından Hizmet Alan’a sunulan ve/veya Hizmet Alan tarafından talep edilen Hizmetlere iişkin şartları ve yükümlülükleri belirlemek amacıyla akdedilmiştir. 3.) TARAFLARIN YÜKÜMLÜLÜKLERİ a. Bu web adresinden Hizmet Alan tarafından Hizmet talep edilmesi halinde mücbir sebepler dışında talebin ulaştığı andan itibaren en geç 3 (üç) iş günü içerisinde Hizmet Sunan tarafından hizmet verilecektir. b. Hizmet sunan tarafından sökülen veya Hizmet Alan tarafından Hizmet Sunan’ a teslim edilen ürünlerin onay ve teslimden itibaren en geç 20 iş günü içerisinde tamamlanarak teslim edilecektir. c. Hizmet Sunan’ a teslim edilen ürünler ile ilgili Hizmet Alan ile iletişime geçildikten sonra Hizmet Alan 90 ( doksan ) gün içerisinde ürünü teslim almaz ise Hizmet Sunan aleyhine sorumluluk doğmayacaktır. Hizmet Sunan’ın işbu durumda ürünün veya Hizmet Alanın uğrayacağı herhangi bir zarardan sorumluluğu bulunmamaktadır. d. Onarım için Hizmet Sunan’a teslim edien ürünler ile igili olarak Onarımın Ücretli olması halinde Onarım Bedelinin Hizmet Alana bildirilmesinden itibaren 7 ( yedi) gün içerisinde Hizmet Alan tarafından onay verilmez ise Onarım İşlemine başlanmayacakbr. O ana kadar ürünün teslim alınması, incelenmesi ve sair masraflar belgelendirilerek Hizmet Alan’dan talep edilecektir. e. Garantisiz cihaz onarımında, onarım bedelinin 50 TL ( elli Türk Lirası ) ‘ ye kadar olması halinde Hizmet Alan’dan herhangi bir onay beklenmeksizin onarım gerçekleştirilerek Hizmet Sunan ücrete hak kazanacaktır. f. Hizmet Alanlar, bu web sitesi üzerinden verilen hizmetin ÖZEL TEKNİK SERVİS’ e ait olduğunu, yetkili servis olmadığını, sitede yer alan tescilli markalardan bağımsız hizmet sunduğunu kabul ederler. 4.) ÜCRETLENDİRME a. Hizmet Sunan tarafından her işin niteliğine göre Ücretlendirme yapılacaktır. b. Satış Fiyattan, iade alınan malzemelere takılan yedek parça ve işçilik bedeline uygun olarak 1 (bir) yıl garanti verilmesi hususu da dikkate alınarak saptanmaktadır. c. Hizmet Alan’ın arızalı yedek parça/parçaları iade etmemesi halinde malzeme fiyatına %25 tutarınca bedel eklenecektir, d. Tespit edilen bedellere KDV sonradan eklenecektir. 5.) GARANTİ KAPSAMI VE SÜRESİ Hizmet Alan’nın Hizmet Sunan teknik servisinden aldığı ücretli hizmetler 1 (bir) sene parça ve işçilik garantisi altındadır. 6.) SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ Hizmet Sunan, işbu Sözleşmede ve bu sitedeki diğer talimatlarda dilediği zaman dilediği değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Söz konusu değişiklikler işbu sitede yayınlandıktan tarihlerden itibaren geçerli ve bağlayıcı olacaktır. Değişiklikleri takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır. Hizmet Sunan’ın ayrıca bildirme yükümlülüğü yoktur. Hizmet Alan, bu web sitenin hizmetlerinden yararlanmaya devam etmekle bu değişiklikleri de kabul etmiş sayılır. 7.) BAĞLANTILAR Site, içeriği Hizmet Sunan tarafından kontrol edilmeyen başka web sitelerine taşıyan bağlantılar içerebilir. Bağlantı verilmiş olan bu web siteleri, bu sözleşmede belirtilen gizlilik hükümlerinden farklı koşullar içerebilir. Bu web sitelerinin toplayabileceği kişisel bilgilerin derlenmesi, kullanımı veya ifşa edilmesinden Hizmet Sunan sorumlu değildir. Site kullanımı esnasında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve elektrik arızası sonucunda ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı zarar, ziyan ve masraflardan Hizmet Sunan sorumlu değildir. Benzer biçimde başka sitelerden Hizmet Sunan’ın izni olsun ya da olmasın Siteye link verildiğinde de, bu tür linklerin kontrol edilememesinden kaynaklanan yapı nedeniyle Hizmet Sunan’ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Tecrübeli Ekip

Tecrübeli Ekinimiz ile Türkiye Geneli Servis Hizmeti Vermekteyiz

Hızlı ve Güvenilir

Türkiye Geneli Hızlı ve Güvenilir Servis Hizmeti

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Telefon İle Hemen Ara